Известие

Collapse
No announcement yet.

Гръцките 33-ки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гръцките 33-ки

Колеги, почивните дни преди Гергьовден ходих с приятели до Гърция и по пътя Гоце Делчев - Кавала видях поне 15-20 Алфи 33
    Другите Алфи бяха от по-новите, но много по-малко, което лично мен ме зарадва много
    Хората уважават 33-ките си!
    Едва в Кавала имах възможност да снимам и ето малка част от красавиците по брега на Бяло Море

Тази с 15-ки и гуми 195 вади много добра стойка!

Тази червенката гори масълце съдейки по ауспуха

Иначе нямаше никакви забележки по купето...

Поздрави!
    1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
    и делта

Пазени са - факт ... ама доста обикновенни ми седят, улегнали са братята гърци

btw - как разбра за маслото ?
    Last edited by Kris; d.m.y г., 22:28.
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
      Поне не се срещат тунинг извращения без емблеми и брони тип гълъбарници като у нас
      Те почти всички на които пишеше с ква моторетка са бяха 1.4....не си падат по големите матори...навсякъде всичко пърпори с 50-100 кубикови японки, а гледката на поне една 33-ка на всяка втора улица беше прекрасна...доста бяха модификация Imola между другото
      и делта

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение

btw - как разбра за маслото ?
        На снимките не се вижда добре, но по края на ауспуха има нагар от масло Доста стари коли са така.
        Типичен пример са тези които наистина горят много масло с бензина а именно Вартбург и Траби
        и делта

Comment

Изгелждат много добре за годините си.
          На тези снимки се вижда, че гърците не си падат по илиенския тунинг.
          sigpic
          Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
          BMW E30
          BMW E36

Comment

Така като им гледам стоповете и на двете не са от последните излезли от завода ама спор няма изглеждат страхотно
            Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Ми да определено и в гърция има повече 33та ,ако сте обърнали внимание в този саит аlfarestoration основните играчи са гърци точно с 1.4 imola
              Last edited by zilala; d.m.y г., 13:59.

Comment

Не се заблуждавайте от чернилката по ауспусите!Причината е друга.Изискванията за екология са много високи в Гърция.Всяка година се вади карта за изгорелите газове.СО трябва да е под 0.002,а азотните окиси под 0.40.Цитирам по памет.Ламбдата при мене беше 1.00009.Всичко това за празен ход,което точно 1.4 го вадят много трудно.Те са известни с тая простотия.При високи обороти нямат проблеми.Това налага да се намали налягането при дюзите,но това започва да спъва мотора при високите обороти.Така,че всеки,който кара 1.4 в Гърция,отива за реглаж преди да си извади картата,а после си вдига налягането,за да му върви колата.Исвънградско няма проблеми и ауспуха се изчиства много бързо,но в градско ,където има много задръствания и сфетофари се получава точно това.Прегледите там са такива,че просто не може да се мине,ако мотора ти гори масло.Тия,които пушат със сигурност са нередовни.Ако ти пуши колата,дори и да е дизел,те спират от движение,до минаване на нов преглед.
                Това е тайната на черните ауспуси!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ето и една кипърска ( не е в гърция), но пак е близо... Тази кола ми е нещо като идол... има всичко което аз харесвам
                  Attached Files
                  Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                  Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

бялата е добра това 17-ки ли са джантите........
                    Last edited by ttyjjfu; d.m.y г., 12:26.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Не се заблуждавайте от чернилката по ауспусите!Причината е друга.Изискванията за екология са много високи в Гърция.Всяка година се вади карта за изгорелите газове.СО трябва да е под 0.002,а азотните окиси под 0.40.Цитирам по памет.Ламбдата при мене беше 1.00009.Всичко това за празен ход,което точно 1.4 го вадят много трудно.Те са известни с тая простотия.При високи обороти нямат проблеми.Това налага да се намали налягането при дюзите,но това започва да спъва мотора при високите обороти.Така,че всеки,който кара 1.4 в Гърция,отива за реглаж преди да си извади картата,а после си вдига налягането,за да му върви колата.Исвънградско няма проблеми и ауспуха се изчиства много бързо,но в градско ,където има много задръствания и сфетофари се получава точно това.Прегледите там са такива,че просто не може да се мине,ако мотора ти гори масло.Тия,които пушат със сигурност са нередовни.Ако ти пуши колата,дори и да е дизел,те спират от движение,до минаване на нов преглед.
                      Това е тайната на черните ауспуси!
                      Абсолютно вярно
                      0888515205

Comment

здр

Определено е мн. стилна бялата!
                        Нищо повече не бих пипал по външния вид на тази кола!
                        sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
                        http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
                        !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщение
                          Ето и една кипърска ( не е в гърция), но пак е близо... Тази кола ми е нещо като идол... има всичко което аз харесвам
                          То собственика и е "малоумен" на таз и другите няколко колици

Comment

Като ще е малоумен, може поне да споделиш защо мислиш така
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Дано разбирате ингилийзки

http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...t-machine.html

http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...alfa-33-a.html

http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...buy-today.html

http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...ugh-of-me.html

Comment

Working...
                              X